Eetcafe Hier is 't

Nu geopend
Reservering

Nederlands restaurant | Eetcafe Hier is 't | Lage Zwaluwe

U wilt Nederlands gaan eten en bent nog op zoek naar het juiste restaurant, waar u de avond kunt doorbrengen? Geniet bij ons daarnaast van Franse gerechten. Bijzonder veel sfeer hebben onze stijlvolle zitplaatsen buiten. Als u het laat op de avond nog gezellig wilt hebben, bieden wij ons verwarmde terras als optimale relaxplek aan.

Rustig Nederlands restaurant, idyllische ligging

Kies uit een groot aantal van gerechten uit de Nederlandse keuken en laat uzelf verwennen. Geniet u van onze lekkere gerechten en het grote assortiment koude drankjes. Wij verheugen ons erop, u voor het avondeten bij ons in een sfeervolle omgeving te mogen verwelkomen! Wij hebben gratis wifi, zodat u bij ons heel eenvoudig op internet kunt surfen.

Wij helpen u bij uw privé-evenement

Voor families met kinderwagen of mensen met beperkte mobiliteit bijzonder belangrijk: ons restaurant heeft een barrièrevrije toegang. Uw hond kunt u bij ons rustig meebrengen. Neem contact met ons op en reserveer direct. Erg comfortabel: u kunt de reservering met ons speciale online-reserveringssysteem plaatsen! Natuurlijk nemen wij uw reservering ook telefonisch via +31168 756 330 aan. Als betaalmethodes accepteren wij contactloos betalen en betaalpas. Daarnaast kunt u natuurlijk contant betalen. Wij verzorgen ook privé-evenementen. Voor nog meer informatie en reserveringen kunt u ons graag contacteren. Wij hebben ook de mogelijkheid grote evenementen zoals bruiloften te organiseren – neemt u daarvoor gewoon even contact met ons op. Behalve 's maandags en 's dinsdags zijn wij elke dag open.

Locatie

Klik om de kaart weer te geven

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Nieuwlandsedijk 86, 4926 AS Lage Zwaluwe, Nederland

Maak uw reservering

+31168 756 330

Onze Openingsuren

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
16:30 – 21:00
Donderdag
16:30 – 21:00
Vrijdag
13:00 – 21:30
Zaterdag
13:00 – 21:30
Zondag
13:00 – 21:30
Gesloten
23/11/2019
Gesloten

Beschikbare Betalingsopties

Over ons

Verkiezing

Verkiezing

Leukste Restaurant

Bij de Verkiezing van het Leukste Restaurant zijn we uitgeroepen tot gemeentewinnaar met het hoogste cijfer en met de meeste stemmen. Iedereen ontzettend bedankt voor het stemmen!

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht.

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue