Eetcafe Hier is 't

Nu geopend
Reservering

Nederlands restaurant | Eetcafe Hier is 't | Lage Zwaluwe

Beleef bij ons een avond met Nederlandse keuken in al zijn facetten. U wordt bij ons ook met creaties uit de Franse keuken verwend. Geniet van de avond op onze zitplaatsen buiten. Zodra het een beetje frisser wordt, is ons verwarmde terras de juiste plek voor een gezellig verblijf.

Authentiek restaurant met wifi

Wij verwennen u met Nederlandse gerechten, die in onze keuken vers voor u worden gekookt. De smakelijke gerechten en drankjes overtuigen u zeker. Een fantastisch avondeten bij ons staat niets in de weg. Inloggen op ons wifi en met vrienden in contact blijven.

Wij verzorgen ook privé-evenementen

De barrièrevrije toegang is bij ons vanzelfsprekend. Dieren kunt u in ons restaurant mee naar binnen nemen. Wij vertrouwen op uw reservering en verheugen ons erop, u bij ons te mogen ontvangen. Erg comfortabel: u kunt de reservering met ons speciale online-reserveringssysteem plaatsen! Maar ook een telefoongesprek via +31168 756 330 is geen probleem. Betaal bij ons heel eenvoudig contant of met betaalpas of contactloos betalen. Onze ruimtes zijn ook voor privé-evenementen beschikbaar. Neem gewoon even contact op en wij vinden hiervoor een passende datum. Als u uw bruiloft bij ons wilt vieren – neem contact op en wij maken deze dag onvergetelijk. Behalve 's maandags en 's dinsdags zijn wij elke dag open.

Locatie

Klik om de kaart weer te geven

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Nieuwlandsedijk 86, 4926 AS Lage Zwaluwe, Nederland

Maak uw reservering

+31168 756 330

Onze Openingsuren

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
16:30 – 21:00
Donderdag
16:30 – 21:00
Vrijdag
13:00 – 21:30
Zaterdag
13:00 – 21:30
Zondag
13:00 – 21:30

Beschikbare Betalingsopties

Over ons

Verkiezing

Verkiezing

Leukste Restaurant

Bij de Verkiezing van het Leukste Restaurant zijn we uitgeroepen tot gemeentewinnaar met het hoogste cijfer en met de meeste stemmen. Iedereen ontzettend bedankt voor het stemmen!

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht.

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue