Eetcafe Hier is 't

Nu geopend
Reservering

Nederlands restaurant | Eetcafe Hier is 't | Lage Zwaluwe

Zin in een sfeervolle avond met Nederlands eten in ons mooie restaurant? Geniet bij ons bovendien van Franse gerechten. Geniet van de avond op onze mooie, idyllische zitplaatsen buiten. Zodra het een beetje frisser wordt, is ons verwarmde terras de juiste plek voor een gezellig verblijf.

Top restaurant met een uitgebreid aanbod aan dranken

Onze Nederlandse keuken biedt een groot aantal smakelijke, vers bereide gerechten. Onze uitstekende keuken verwent u met een groot aanbod aan heerlijke gerechten en drankjes. Wij verheugen ons erop, u voor het avondeten bij ons in een stijlvolle omgeving te mogen verwelkomen! Wij beschikken over gratis wifi, zodat u tijdens het verblijf bij ons makkelijk op internet kunt surfen.

Wij organiseren uw bruiloft

Een barrièrevrije toegang is bij ons gewaarborgd. Brengt u ook graag uw huisdieren mee. Graag ontvangen wij uw reservering. Verheugt u zich op een buitengewoon verblijf met een idyllische flair in ons restaurant. Gebruik daarvoor gewoon ons handige online-reserveringssysteem. Natuurlijk kunt u uns ook opbellen: +31168 756 330. Betaal bij ons heel makkelijk contant of met betaalpas of contactloos betalen. In onze ruimtes kunt u onvergetelijke feesten vieren. Voor uw besloten evenement staan wij graag ter beschikking. Als u uw bruiloft bij ons wilt vieren – neem contact op en wij maken deze dag eenmalig. Maandag en dinsdag zijn onze rustdagen. Op alle andere dagen zijn wij u graag van dienst.

Locatie

Klik om de kaart weer te geven

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Nieuwlandsedijk 86, 4926 AS Lage Zwaluwe, Nederland

Maak uw reservering

+31168 756 330

Onze Openingsuren

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
16:30 – 21:00
Donderdag
16:30 – 21:00
Vrijdag
13:00 – 21:30
Zaterdag
13:00 – 21:30
Zondag
13:00 – 21:30

Beschikbare Betalingsopties

Over ons

Verkiezing

Verkiezing

Leukste Restaurant

Bij de Verkiezing van het Leukste Restaurant zijn we uitgeroepen tot gemeentewinnaar met het hoogste cijfer en met de meeste stemmen. Iedereen ontzettend bedankt voor het stemmen!

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht.

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue